• Categories
 • Un hotel de 4 estrelles a la Rambla del Portalet

  03/02/2015
  El futur Hotel Elke

  El Govern de Sant Feliu de Guíxols va aprovar el passat 29 de gener el Pla de Millora Urbana que afecta les finques de dos dels antics hotels de l’herència Anlló (Rex I i Les Noies), a la Rambla del Portalet.

  Amb aquesta aprovació urbanística es comença a perfilar el que serà el futur hotel Elke, que s’ubicarà en ple centre del teixit urbà i contribuirà de forma decisiva a la dinamització econòmica i comercial de la ciutat.

  Segons el projecte, aquest establiment es preveu de 4 estrelles. Disposarà de 65 habitacions, junt amb altres elements com una piscina a l’àtic (oberta també a la ciutat) i un aparcament a la planta soterrani per a una trentena de vehicles, un restaurant i una cafeteria. Val a dir que aquest darrer servei s’ubicarà precisament allà on hi havia fins fa ben poc l’històric Chic Bar, i se’n conservarà la façana. Hi haurà també locals comercials a la planta baixa entre la rambla del Portalet i el carrer de Sant Ramon.

  Segons la planificació que aporten els promotors es voldria començar els enderrocs aquesta mateixa primavera. L’inici de les obres es preveu aquest 2015, una vegada quedi aprovat definitivament aquest pla de millora i el projecte en el que s’està treballant.

  Aquesta actuació se suma al fort dinamisme del sector hoteler de la ciutat. Cal recordar, per exemple, la construcció del nou aparthotel al lloc on hi havia l’antiga residència Alàbriga, l’ampliació de l’hotel S’Agaró Mar o la renovació total de l’establiment Can Segura.

  El promotor d’aquest establiment hoteler ha estat molt receptiu amb els suggeriments municipals, per la qual cosa l’Ajuntament està molt agraït per la bona predisposició per tirar endavant el projecte.


  Últimes Notícies

  (c) A.C.O.G., 2018. - NIF G55273130 Tribuna Ganxona, diari digital de Sant Feliu de Guíxols - Versió 2.0

  Aquest lloc web utilitza cookies per tal que tinguis la millor experiència d'usuari. Si segueixes navegant estàs donant el teu consentiment per a l' acceptació de les esmentades cookies i l' acceptació de la nostra política de cookies, clica l'enllaç par a més informació.plugin cookies

  ACEPTAR
  Aviso de cookies