• Categories
 • AD GUÍXOLS, 3 – AE ROSES, 1 Victòria vital abans del duel pel liderat

  03/02/2015
  El Guíxols no afluixa en la seva lluita pel liderat i encararà el pròxim duel amb possibilitats d’arrebatar-li el lloc a un Abadessenc que tampoc afluixa.

   

  El partit va començar força tranquil i plàcid pels d’Ivan Quintana, que dominaven la pilota i el joc. Tot i això, no s’acavaben de materialitzar les ocasions. Va ser al minut 30, quan després d’un rebuig de la defensa, Santamaria centra, el porter refusa i Alsina aprofita per xutar al fons de la xarxa. Amb aquest gol, el Guíxols gestionava molt bé el tempo del partit. Però les coses es van posar complicades quan, poc abans del descans, Xavi Mora va veure la segona groga per una planxa al mig del camp i va ser expulsat.

  Amb 10, el segon temps es preveia complicat. Però si una cosa té aquest equip és maduresa, i va saber jugar perfectament esperant al Roses a darrere i aprofitant els espais. Ivan Quintana va donar minuts al nou fitxatge, Fran Chamizo, i aquest va complir bé les expectatives estrenant-se amb un gol de qualitat. El Roses cada vegada ho tenia més complicat, mentre anava veient que les seves ocasions eren refusades per una defensa atenta i un gran Yassín, i cada vegada més s’anava notant el cansament. El Guíxols ho va tornar a aprofitar, i al 81, Garrido ha culminat un contraatac de llibre. Ja en temps afegit, el Roses va marcar gràcies a un error defensiu.

  Amb aquests 3 punts, el Guíxols continua fort en les seves aspiracions de guanyar la Lliga i tornar a Primer Catalana. El pròxim partit, un dels més importants de la temporada, diumenge a Sant Joan de les Abadesses.


  GUÍXOLS 3 – ROSES 1


  ADGuíxols: Yassín; Ricard, Alsina, Marc Sala, Toni; Garrido, Musa (Carlos Gómez, 71′), Callicó (Chamizo, 53′); Guillem (Cimbrón, 61′), Santamaria, Xavi Mora.
  ROSES AE: Cristian; Fages (Carlos Herrera, 83′), Aidel, Tise, Llopis (Diego, 71′); Sala, Julià (Alvarez, 71′), Eric; Frank, Hicham, Jawara
  GOLS:
  1-O Alsina, 30′
  2-0 Chamizo, 68′
  3-0 Garrido, 81′
  3-1 Jawara, 89′

  Us deixem l’enllaç amb el vídeo dels companys d’ AdnGuíxols

   

   


  Últimes Notícies

  (c) A.C.O.G., 2018. - NIF G55273130 Tribuna Ganxona, diari digital de Sant Feliu de Guíxols - Versió 2.0

  Aquest lloc web utilitza cookies per tal que tinguis la millor experiència d'usuari. Si segueixes navegant estàs donant el teu consentiment per a l' acceptació de les esmentades cookies i l' acceptació de la nostra política de cookies, clica l'enllaç par a més informació.plugin cookies

  ACEPTAR
  Aviso de cookies