• Categories
 • Resultats de la darrera jornada d’escacs

  07/02/2015

  PALAFOLLS 4 GUIXOLENC “A” 6
  El Palafolls va ser més difícil que el rival de la setmana passada. Per moments, es va veure el punt perdut o amb un empat, però sortosament, els ganxons porten dos punts i estan dels quatre primers en la classificació. Victòries d’en Jordi Bigas, en Francesc Estévez, l’Adrià Borràs i en Josep Antoni Donaire i taules d’en Nicolás Lecha, en Jordi Serra, en Ricard Caballero i l’Albert Sureda.

  GUIXOLENC “B” 5 SANTA PAU 3
  Els ganxons han guanyat a un dels quatre rivals més difícils i es situen entre els sis primers classificats amb dos punts, com el Platja d’Aro i un sorprenent Vilobí (potser perquè esta jugant amb els més fluixos). Victòries d’en Francesc Pastó, l’Abraham Verano, en Quirze Esteva i en Joan Ventura. I han fet taules en David Pagés i en Saül Domènech.

  GUIXOLENC “C” 1 SANTA EUGÈNIA “B” 5
  Res a fer davant el fort Santa Eugènia “B”. De tota manera, gràcies al punt de la setmana passada, el tercer equip es situa entre els sis primers. Encapçalen la classificació, amb els dos punts, l’imbatible Hostalric i el Gerunda “F”. El punt l’ha fet en Xavier León.


  Últimes Notícies

  (c) A.C.O.G., 2018. - NIF G55273130 Tribuna Ganxona, diari digital de Sant Feliu de Guíxols - Versió 2.0

  Aquest lloc web utilitza cookies per tal que tinguis la millor experiència d'usuari. Si segueixes navegant estàs donant el teu consentiment per a l' acceptació de les esmentades cookies i l' acceptació de la nostra política de cookies, clica l'enllaç par a més informació.plugin cookies

  ACEPTAR
  Aviso de cookies