• Categories
 • Signatura d’un conveni amb el Bisbat per obres al Monestir

  09/02/2015
  A la imatge, l'alcalde de Sant Feliu de Guíxols i el rector de la parròquia de la Mare de Déu dels Àngels de Sant Feliu, Mn. Narcís Ponsatí.

  L’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols i el Bisbat de Girona van signar el passat 6 de febrer un conveni mitjançant el qual el consistori ofereix una subvenció de 7.661,42 al Bisbat per tal de fer front a les obres per consolidar la part inferior de la volta que suporta el cor de l’Església, situada a l’entrada al temple per la Porta Ferrada. Les obres es fan per garantir la seguretat de les persones que visiten l’església i el propi element arquitectònic.Després de consultar diferents empreses i pressupostos per part de la parròquia, l’oferta més avantatjosa correspon a l’empresa Copayba.


  Últimes Notícies

  (c) A.C.O.G., 2018. - NIF G55273130 Tribuna Ganxona, diari digital de Sant Feliu de Guíxols - Versió 2.0

  Aquest lloc web utilitza cookies per tal que tinguis la millor experiència d'usuari. Si segueixes navegant estàs donant el teu consentiment per a l' acceptació de les esmentades cookies i l' acceptació de la nostra política de cookies, clica l'enllaç par a més informació.plugin cookies

  ACEPTAR
  Aviso de cookies