• Categories
 • El sopar de colles obre tanda

  10/02/2015

  Dissabte, 1.200 persones es varen trobar i conjurar per continuar amb el propòsit que a Sant Feliu de Guíxols hi hagi el millor Carnaval de la Costa Brava.
  Es tractava de l’anomenat sopar de colles, un àpat condimentat a casa i transportat al pavelló per escalfar motors de cara a la festa que esclatarà amb el Dijous Gras i on les padrines, la Carnestoles 2015 Fina Plaja (la Reina Claustrofòvia de la colla Los Frikis), les autoritats i els antics Carnestoltes, a més d’altres representants, varen animar la festa esperonats pel públic present.


  Últimes Notícies

  (c) A.C.O.G., 2018. - NIF G55273130 Tribuna Ganxona, diari digital de Sant Feliu de Guíxols - Versió 2.0

  Aquest lloc web utilitza cookies per tal que tinguis la millor experiència d'usuari. Si segueixes navegant estàs donant el teu consentiment per a l' acceptació de les esmentades cookies i l' acceptació de la nostra política de cookies, clica l'enllaç par a més informació.plugin cookies

  ACEPTAR
  Aviso de cookies