• Categories
 • Josep Maria Terricabras presentà Jordi Vilà com a alcaldable d’ERC

  10/02/2015

  Unes 150 persones van omplir la Casa Irla de Sant Feliu de Guíxols al presentació de la candidatura d’ERC Guíxols per a les eleccions municipals del proper mes de maig.

  L’acte, presentat pel president de la secció local d’Esquerra a la ciutat Manel Mayor, va comptar amb la participació de Josep Ramon Llobet i Georgina Linares que durant els darrers 3 anys i mig van estar al capdavant de la territorial de Guíxols per la Independència de l’ANC, com a coordinador i secretària respectivament.

  Llobet va manifestar que “vull estar amb aquest gran projecte de la independència del nostre país des d’ERC” i va afegir que “vull treballar de valent per l’educació i la cultura de Sant Feliu de Guíxols”, Mentre que Georgina Linares va dir que “La participació ciutadana és clau pel nostre futur” i va convidar a tota la ciutadania a participar en el nou projecte d’ERC Guíxols.

  L’acte també va comptar amb la participació de Jordi Vilà, alcaldable d’ERC a la ciutat i de l’eurodiputat Josep Maria Terricabras.

  Vilà es va mostrar il•lusionat amb l’aposta d’Esquerra a la Sant Feliu de Guíxols i va afegir que “el futur de Sant Feliu s’ha d’escriure amb R de república, hem d’aconseguir la riquesa espiritual i econòmica que ens mereixem”.

  Finalment, Josep Maria Terricabras va destacar que Europa és imprescindible, més encara amb el govern actual, i va afegir que “Els valors i la llibertat van primer, i així ha de ser a l’ajuntament”.

  La secció local d’ERC agraeix el suport dels presents a la Casa Irla  anima a tota la ciutadania ganxona a participar en el projecte d’ERC a la ciutat, “un projecte que ha de ser de tots i per a tots”.


  Últimes Notícies

  (c) A.C.O.G., 2018. - NIF G55273130 Tribuna Ganxona, diari digital de Sant Feliu de Guíxols - Versió 2.0

  Aquest lloc web utilitza cookies per tal que tinguis la millor experiència d'usuari. Si segueixes navegant estàs donant el teu consentiment per a l' acceptació de les esmentades cookies i l' acceptació de la nostra política de cookies, clica l'enllaç par a més informació.plugin cookies

  ACEPTAR
  Aviso de cookies