• Categories
 • Els resultats de la darrera jornada escaquista

  11/02/2015

  GUIXOLENC “A” 9 TORDERA “B” 1
  Un altre passeig del nostre primer equip, que per primer cop, enguany, jugava amb els deu jugadors titulars. En aquest moment ja és segon empatat a punts (3) amb el Cassà. Els punts els han fet: en Joaquim Fons, l’Alfred Mont, en Nicolás Lecha, en Josep Antoni González, en Jordi Bigas, en Jordi Ribera, en Francesc Estévez, en Francesc Bonavía i en Ricard Caballero guanyant.

  BLANES “A” 4.5 GUIXOLENC “B” 3.5
  Una ajustada derrota contra un Blanes superior tauler per tauler. En perdre, els ganxons baixen a la vuitena posició, empatats a un amb els sisens. El punts els han fet en Jordi Carramiñana i l’Andreu Martí guanyant i l’Adriá Borrás, en Josep Antoni Donaire i l’Abraham Verano fent taules..

  BLANES “B” 4 GUIXOLENC “C” 2
  Tampoc el “C” va poder guanyar a un Blanes, en aquest cas, inferior i la derrota classifica els ganxons en sisena posició, empatats amb el cinquè i el setè. Els punts els han fet: en Joan Estellé guanyant i en Manel Romera i la Laia Conchillo fent taules.

  CAMPIONAT DE CATALUNYA D’EDATS
  Des del passat 24 de gener s’està jugant el Campionat de Catalunya d’edats en fase provincial, el Guixolenc hi participa amb dos jugadors sots-14, quatre jugadors sots-12, quatre jugadors sots-10 i dos jugadors sots-8; el dissabte van acabar els sots-8, que eren un total de 37 participants i en Biel Cotet amb 3 punts de 8 possibles, ha quedat 24è i en Roger Arnall, també amb 3 punts, ha quedat 28è; el proper dissabte finalitzarà el campionat per la resta de categories.


  Últimes Notícies

  (c) A.C.O.G., 2018. - NIF G55273130 Tribuna Ganxona, diari digital de Sant Feliu de Guíxols - Versió 2.0

  Aquest lloc web utilitza cookies per tal que tinguis la millor experiència d'usuari. Si segueixes navegant estàs donant el teu consentiment per a l' acceptació de les esmentades cookies i l' acceptació de la nostra política de cookies, clica l'enllaç par a més informació.plugin cookies

  ACEPTAR
  Aviso de cookies