• Categories
 • La PAH de Sant Feliu ocupa Catalunya Caixa

  13/02/2015

  El passat dimecres 11 de febrer, a les 11 h., una vintena de membres de la PAH Sant Feliu de Guíxols van ocupar l’oficina de Catalunya Caixa de la Rambla Vidal de la ciutat, sumant-se a l’acció col•lectiva duta a terme a diferents ciutats catalanes i del món, entre elles Barcelona, Madrid, Londres, París, Berlín, Nova York i San Francisco.
  La protesta s’havia convocat per denunciar que des de  juliol Catalunya Caixa no soluciona cap cas de desnonament ni avança en les negociacions amb els afectats degut al traspàs del 90% de la cartera hipotecària a l’empresa americana Blackstone (fons inversor dels Estats Units). D’aquesta manera, l’entitat es desvincula de les negociacions amb diferents afectats per la hipoteca. El 10% restant de la cartera de Catalunya Caixa se la queda el BBVA.
  Donada aquesta manca de diàleg, Catalunya Caixa realitza propostes inadmissibles com el “Contracte d’Espera”, un document que busca el compromís dels afectats de no exercir accions (directament o indirecta) contra l’entitat bancària a canvi de l’aturada temporal de l’execució hipotecària.
  A Sant Feliu de Guíxols, una vintena de membres de la PAH van realitzar una ocupació silenciosa de l’oficina, amb cartells i pancartes. Els Mossos d’Esquadra van fer acte de presència a l’oficina però tan sols van demanar la identificació d’algun membre de la PAH per si hi havia algun desperfecte a l’oficina, marxant sense necessitat d’haver de desallotjar l’oficina. La directora de l’oficina va atendre a dos representants de la PAH per parlar sobre negociacions de casos i a les 12:15 h. la PAH va marxar de l’oficina pacíficament.
  El vídeo de protesta contra Blackstone el podeu trobar en el següent enllaç:

  http://youtu.be/gPGGJpOiseI


  Últimes Notícies

  (c) A.C.O.G., 2018. - NIF G55273130 Tribuna Ganxona, diari digital de Sant Feliu de Guíxols - Versió 2.0

  Aquest lloc web utilitza cookies per tal que tinguis la millor experiència d'usuari. Si segueixes navegant estàs donant el teu consentiment per a l' acceptació de les esmentades cookies i l' acceptació de la nostra política de cookies, clica l'enllaç par a més informació.plugin cookies

  ACEPTAR
  Aviso de cookies