• Categories
 • Troben una plantació de marihuana en un soterrani

  20/02/2015

  Els Mossos d’Esquadra de la comissaria de Sant Feliu de Guíxols van detenir el dia 11 de febrer un veí de la població, de 30 anys i de nacionalitat portuguesa, per un delicte contra la salut pública i un altre de defraudació de fluid elèctric. La investigació va començar al gener, quan els agents van tenir informació de l’existència d’un cultiu de marihuana al soterrani d’un habitatge. En l’escorcoll del domicili van localitzar, dins d’una primera estança, setze sacs de compostatge, adobs, sis garrafes de fertilitzant, làmpades de gran potència, tubs de ventilació i aires condicionats. Van trobar, en una segona habitació, prop de 300 plantes de marihuana, així com altres làmpades, aires condicionats, tubs de ventilació i ventiladors. Es va comprovar, a més, que no tota la instal·lació elèctrica passava pel comptador oficial. Es va determinar que el llogater de la finca era qui havia construït aquesta xarxa i havia creat la plantació. A part d’arrestar l’inquilí, també va quedar imputat l’home que va llogar el soterrani del seu domicili per posar-hi la plantació, a canvi de rebre una compensació econòmica per la collita.

  L’arrestat, a qui consten antecedents, va passar el dia 12 a disposició del jutjat de guàrdia de Sant Feliu, que va ordenar la seva llibertat amb càrrecs. I, pel que fa a l’imputat, està pendent de ser citat a declarar als jutjats.


  Últimes Notícies

  (c) A.C.O.G., 2018. - NIF G55273130 Tribuna Ganxona, diari digital de Sant Feliu de Guíxols - Versió 2.0

  Aquest lloc web utilitza cookies per tal que tinguis la millor experiència d'usuari. Si segueixes navegant estàs donant el teu consentiment per a l' acceptació de les esmentades cookies i l' acceptació de la nostra política de cookies, clica l'enllaç par a més informació.plugin cookies

  ACEPTAR
  Aviso de cookies