• Categories
 • L’AD Guíxols va celebrar la clausura del seu Centenari

  10/03/2015
  Gairebé 200 persones van omplir el restaurant El Dorado Mar per a la celebració del centenari del Guíxols, el passat divendres 6 de març.
  Un àpat que posava punt i final a un any d’activitats commemoratives, i en el qual hi va haver moments molt emocionants, pel fet que hi havia retrobaments en compartir taula amb persones que en diferents moments, al llarg dels anys, havien tingut relació amb el Club.
  Puntualment abans del sopar es va fer un primer torn de parlaments, amb l’inici del president de l’entitat, Roman Corominas,, i va seguir-se després, amb la distinció de diferents persones com antics presidents o els seus descendents.
  Ja en torn de parlaments, es va poder escoltar el Secretari General de l’Esport, Ivan Tibau, el representant gironí de l’Esport Josep Pujols, diferents personalitats de la Federació Catalana de Futbol i del col.legi d’àrbitres. Hi havia, també representant la Diputació de Girona Antoni Guinó, tota la plantilla del Guíxols (representada pel capità Adrià Pérez “Chicho”, que va fer un discurs.
  Com és lògic, hi havia tota la directiva actual en ple i nombrosos directius d’altres anys. També va ser-hi els regidors de l’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols, encapçalats en aquest cas per la regidora d’Esports Magda Lupiáñez, la qual va felicitar el club pels proxims cent o dos-cents anys més.
  El president del Centenari, Emili Vilert, va tancar l’acte amb unes emotives paraules d’agraïment pel suport rebut per part de tothom.
  El públic assistent va poder veure també un parell de jocs de màgia espectaculars de l’il.lusionista Xevi Sala.
  DSC_0216
  DSC_0307DSC_0234


  Últimes Notícies

  (c) A.C.O.G., 2018. - NIF G55273130 Tribuna Ganxona, diari digital de Sant Feliu de Guíxols - Versió 2.0

  Aquest lloc web utilitza cookies per tal que tinguis la millor experiència d'usuari. Si segueixes navegant estàs donant el teu consentiment per a l' acceptació de les esmentades cookies i l' acceptació de la nostra política de cookies, clica l'enllaç par a més informació.plugin cookies

  ACEPTAR
  Aviso de cookies