• Categories
 • Josep Saballs, número 2 a la llista de Tots per Sant Feliu

  13/03/2015

  L’assemblea d’adherits i simpatitzants de Tots per Sant Feliu, actual segona força a l’Ajuntament, ha ratificat Josep Saballs com a segon en la pròxima candidatura municipal, darrere del cap de llista Carles Motas.

  Saballs, que en la seva vida professional gestiona diverses oficines d’assessoria i assegurances a la demarcació, va ser el darrer dels edils electes de TSF en els darrers comicis, quan la formació va créixer de cinc a sis regidors. Però durant el mandat i després de la retirada de Josep Morató ha anat adquirint protagonisme dins del grup municipal. Saballs, durant aquest mandat, ha estat especialment crític amb la gestió de l’equip de govern, sobretot amb temes com ara el preu “exorbitant” d’uns vehicles adquirits per a la policia local o la instal·lació –al centre cívic de Tueda– de càmeres de seguretat controlades remotament pel regidor Francisco Cárdenas.


  Últimes Notícies

  (c) A.C.O.G., 2018. - NIF G55273130 Tribuna Ganxona, diari digital de Sant Feliu de Guíxols - Versió 2.0

  Aquest lloc web utilitza cookies per tal que tinguis la millor experiència d'usuari. Si segueixes navegant estàs donant el teu consentiment per a l' acceptació de les esmentades cookies i l' acceptació de la nostra política de cookies, clica l'enllaç par a més informació.plugin cookies

  ACEPTAR
  Aviso de cookies