• Categories
 • ERC aposta per un jovent actiu i participatiu

  19/03/2015

  Des d’Esquerra Republicana de Catalunya creuen que les polítiques locals de joventut “han de ser un mitjà perquè el jovent de la ciutat pugui desenvolupar activitats socials, formatives i lúdiques i ser així, un actiu més del municipi”.

  Per això, segons ERC, “cal treballar amb els joves”, fet que fa “necessari” que el Pla Local de Joventut sigui vigent. De la mateixa manera, ERC Guíxols creu que “és prioritària la reobertura del Punt d’Informació Juvenil (PIJ), adequant el seu ús a les necessitats del joves i a les dels veïns”.

  Per ERC, les entitats juvenils són un gran actiu per a la ciutat, i per això “cal que puguin tenir els recursos necessaris per poder desenvolupar les seves activitats, com ara la Festa Major, i adaptar-ne els horaris a les necessitats dels joves i dels veïns de la ciutat per fer així una festa més participativa i de la que tothom n’estigui orgullós”.


  Últimes Notícies

  (c) A.C.O.G., 2018. - NIF G55273130 Tribuna Ganxona, diari digital de Sant Feliu de Guíxols - Versió 2.0

  Aquest lloc web utilitza cookies per tal que tinguis la millor experiència d'usuari. Si segueixes navegant estàs donant el teu consentiment per a l' acceptació de les esmentades cookies i l' acceptació de la nostra política de cookies, clica l'enllaç par a més informació.plugin cookies

  ACEPTAR
  Aviso de cookies