• Categories
 • La CUP vol que es torni a subministrar aigua a la font de davant el CEIP Baldiri Reixach

  19/03/2015

  Després de l’Assemblea oberta celebrada el passat diumenge 15 de març, la CUP Guíxols, recollint les demandes del veïns del barri del Sot dels Canyers, insta al consistori a reactivar el subministrament d’aigua a la font del parc infantil situat en la recent anomenada plaça de la Llibertat, enfront l’escola Baldiri Reixach.
  Fa mesos es va informar, des de la ràdio local, de les actuacions previstes per a la rehabilitació d’una de les zones de Sant Feliu més castigades per la crisi, que incloïen 16 llocs d’aparcament en les 3 zones habilitades per a tal efecte, aixi com l’arranjament de diversos punts de l’àmbit del barri. A la vegada, el dia 26 de Febrer el ple de l’ajuntament va aprovar per unanimitat la ILP d’emergència habitacional i contra la pobresa energètica, promoguda per la PAH.
  Com que, segons la CUP, aquesta font, a banda de ser imprescindible en un parc situat a la sortida d’una escola, és l’únic punt proper d’abastament d’aigua potable per a molt veïnat que no pot pagar les factures d’un bé comú privatitzat i car i que, segons el veïnat, la font ha estat tancada per evitar precisament que la gent amb més dificultats accedeixi a l’aigua, aquesta formació emplaça l’Ajuntament a què solucioni la situació de forma immediata atès que “s’està impedint beure aigua lliurement als veïns i veïnes del Sot del Canyers”.


  Últimes Notícies

  (c) A.C.O.G., 2018. - NIF G55273130 Tribuna Ganxona, diari digital de Sant Feliu de Guíxols - Versió 2.0

  Aquest lloc web utilitza cookies per tal que tinguis la millor experiència d'usuari. Si segueixes navegant estàs donant el teu consentiment per a l' acceptació de les esmentades cookies i l' acceptació de la nostra política de cookies, clica l'enllaç par a més informació.plugin cookies

  ACEPTAR
  Aviso de cookies