• Categories
 • Guíxols per la Independència segueix generant activitat

  23/03/2015
  La Casa Irla, seu de moltes de les activitats de l'ANC a la nostra ciutat.

  Membres de Guíxols per la Independència (ANC), juntament amb companys d’altres territorials de l’Empordà, varen assistir a l’acte organitzat per l’ANC de Catalunya Nord el passat diumenge 15 de març a El Soler, prop de Perpinyà.
  En una jornada d’agermanament, en la qual es va gaudir de la tradicional ollada, hi va haver parlaments de representants de les diverses territorials i també hi va participar el vicepresident de l’ANC, Jaume Marfany.
  S’hi va presentar, a més el nou col•lectiu SEM, format per entitats i partits polítics, que neix amb l’objectiu de reivindicar un estatut per les comarques nord-catalanes i amb la intenció de posar damunt la taula la reivindicació de la especificitat catalana d’aquests territoris.

  “El País que volem”, amb Francesc Marc Àlvaro.

  D’altra banda, en el marc de la nova temporada del cicle “El país que Volem”, a la Casa Irla, aquest dissabte 28 de març, a les 18h, en Francesc Marc Àlvaro presenta el seu darrer llibre “Ara sí que toca”, que finalitzarà amb un col•loqui.

  Tret de sortida a la nostra ciutat de la campanya 27º09’2015”, on tot comença

  El proper divendres 27 de Març, a les 19:30, es convoca una concentració a la plaça del Mercat, com a tret de sortida de la campanya 27º09’2015″ on tot comença i que l’Assemblea Nacional Catalana fa extensiva a totes les viles de Catalunya, amb la finalitat d’estendre a tot el territori l’acte del passat 27de febrer a Cornellà de Llobregat.
  S’hi farà lectura d’un manifest unitari a tot el país amb els continguts principals que es van presentar a Cornellà. En el moment de l’acte es farà públic un hashtag per inundar les xarxes socials amb les imatges de tots els municipis.

  Motards independentistes
  El proper diumenge 29 de març al matí, el grup Motards Independentistes, en la ruta que tenen prevista per aquest dia, faran una parada a Sant Feliu. Seran rebuts per membres de Guíxols per la Independència (ANC) que els acompanyaran a una visita guiada a la Casa Irla, per gentilesa de la seva direcció.


  Últimes Notícies

  (c) A.C.O.G., 2018. - NIF G55273130 Tribuna Ganxona, diari digital de Sant Feliu de Guíxols - Versió 2.0

  Aquest lloc web utilitza cookies per tal que tinguis la millor experiència d'usuari. Si segueixes navegant estàs donant el teu consentiment per a l' acceptació de les esmentades cookies i l' acceptació de la nostra política de cookies, clica l'enllaç par a més informació.plugin cookies

  ACEPTAR
  Aviso de cookies