• Categories
 • “Guíxols des del carrer” ja és oficialment una candidatura

  24/03/2015
  A la foto, d'esquerra a dreta: Salvador Sánchez, coordinador local d'EUiA; Jordi Lloveras, independent; Pere Pujol, coordinador local d'ICV i Rosa Mallorquí, Procés Constituent

  La plataforma ciutadana Guíxols des del carrer ha arribat a una acord per formar una candidatura amb el suport d’ICV-EUiA i l’assemblea local del Procés Constituent per presentar-se a les eleccions municipals del 24 de maig. La candidatura tindrà el nom de Guíxols des del carrer-E “ ja que la forma jurídica adoptada serà l’Entesa de Progrés Municipal.
  L’acord preveu el respecte de tots els grups polítics signants per les línies mestres aprovades per les assemblees ciutadanes que han anat configurant la candidatura des de febrer de l’any passat. Un dels compromisos principals és el respecte pel Codi Ètic i la voluntat de treballar el programa de forma assembleària, amb la participació de la ciutadania en general i de les persones adherides a la plataforma.
  La llista electoral serà votada per les persones adherides que decidiran l’ordre de la candidatura si bé s’articularan els mecanismes per una correcta representació de dones i homes. Aquesta assemblea per decidir la llista es farà el pròxim dia 27 de març.


  Últimes Notícies

  (c) A.C.O.G., 2018. - NIF G55273130 Tribuna Ganxona, diari digital de Sant Feliu de Guíxols - Versió 2.0

  Aquest lloc web utilitza cookies per tal que tinguis la millor experiència d'usuari. Si segueixes navegant estàs donant el teu consentiment per a l' acceptació de les esmentades cookies i l' acceptació de la nostra política de cookies, clica l'enllaç par a més informació.plugin cookies

  ACEPTAR
  Aviso de cookies