• Categories
 • Francesc-Marc Álvaro, a la Casa Irla

  28/03/2015

  Aquesta tarda, a les 18 h, a la Casa Irla tindrà lloc la presentació del llibre de Francesc-Marc Álvaro “Ara sí que toca”.

  L’escriptor, nascut a Vilanova i la Geltrú l’any 1967, reobre una història que semblava clausurada, la d’uns esdeveniments crítics, agònics i vertiginosos al voltant de CiU, Artur Mas, Jordi Pujol i la seva família.
  Per trobar les claus del que està passant amb tots ells, cal rellegir el millor llibre que s’ha escrit sobre Pujol i el pujolisme.
  Francesc-Marc Álvaro aplica el rigor a l’anàlisi del que ha passat durant l’última dècada i repassa l’evolució dels personatges principals i ofereix capítols nous, amb fets inèdits, dedicats sobretot al procés sobiranista, al paper que hi té el món de CiU, al president Artur Mas i el seu entorn de poder i, finalment, a la figura d’un Jordi Pujol crepuscular que, arran de la seva confessió sobre una herència no declarada, fa fer un gir inesperat i dramàtic a la seva biografia. El resultat és un llibre apassionant que certifica que ni la ment del novel·lista més agosarat, fecund i original hauria pogut imaginar el que s’hi pot llegir.


  Últimes Notícies

  (c) A.C.O.G., 2018. - NIF G55273130 Tribuna Ganxona, diari digital de Sant Feliu de Guíxols - Versió 2.0

  Aquest lloc web utilitza cookies per tal que tinguis la millor experiència d'usuari. Si segueixes navegant estàs donant el teu consentiment per a l' acceptació de les esmentades cookies i l' acceptació de la nostra política de cookies, clica l'enllaç par a més informació.plugin cookies

  ACEPTAR
  Aviso de cookies