• Categories
 • Motards Independentistes van fer parada a Sant Feliu

  30/03/2015

  El passat diumenge 29 de març una cinquantena de motos de l’associació Motards Independentistes van fer una parada en ruta a la nostra ciutat. Al Passeig dels Guíxols els varen rebre membres de Guíxols per la independència (ANC) que els van acompanyar a una visita guiada a la Casa Irla, per gentilesa de la seva direcció.


  Últimes Notícies

  (c) A.C.O.G., 2018. - NIF G55273130 Tribuna Ganxona, diari digital de Sant Feliu de Guíxols - Versió 2.0

  Aquest lloc web utilitza cookies per tal que tinguis la millor experiència d'usuari. Si segueixes navegant estàs donant el teu consentiment per a l' acceptació de les esmentades cookies i l' acceptació de la nostra política de cookies, clica l'enllaç par a més informació.plugin cookies

  ACEPTAR
  Aviso de cookies