• Categories
 • L’aleví A de l’Escola, campió de la fase de consolació del MIC 2015

  06/04/2015
  L'Aleví A de l'Escola de Futbol Sant Feliu amb el trofeu conquerit al MIC 2015

  L’equip Aleví A va participar al MIC 2015 en la categoria aleví, modalitat futbol 7, amb tan sols 9 jugadors disponibles, després d’una nova baixa per lesió del jugador Alberto, sumades a les dues baixes de les darreres setmanes, tot això unit a un canvi d’entrenador
  A la fase de classificació, l’Escola va quedar enquadrada en el Grup I, juntament amb el PSTC Londrina, del Japó, Brentford FC, d’Anglaterra, i Sant Gabriel, de Terrassa. El sorteig va fer que aquest fos un dels grups més difícils del campionat i, tot i guanyar el primer partit contra el conjunt japonès, els enfrontaments contra els anglesos i els egarencs van ser massa forts pels jugadors ganxons, acabant en tercera posició amb una victòria i dues derrotes i quedant classificat per a la fase de consolació.

  Fase de classificació:

  PSTC Londrina, 2 – EFSF A, 3. Gols: Unai 2, Jordi B.
  Brentford FC, 9 – EFSF A, 2. Gols: Carlos, Kim.
  Sant Gabriel CD, 4 – Aleví A, 1. Gol: Unai

  Alineació: Luke, Quique, Jordi P., David, Jordi B., Unai, Kim, Carlos i Roger.

  Tota la mala sort de la fase de classificació es va revertir a la fase de consolació, on l’equip va accedir directament als quarts de final amb un enfrontament molt assequible contra el OAK House School de Barcelona i posteriorment a una de les semifinals davant el Kazma Sporting Club de Kuwait.

  FASE DE CONSOLACIÓ

  Quarts de final:

  OAK House School, 1 – EFSF A, 9. Gols: Carlos 2, Kim, Jordi P., Jordi B., Unai, David, Roger i pròpia porta.

  Semifinal:
  Kazma Sporting Club, 5 – Aleví A, 12 Gols: Carlos 5, Unai 4, Roger, Kim i pròpia porta.

  A la final de consolació es van trobar al FC Maccabi Barkaei d’Israel, que va quedar classificat sense competir a les semifinals per la retirada de l’Sporty Kuwait Football Academy, atesa la lamentable prohibició de les autoritats esportives de Kuwait per l’enfrontament contra l’equip hebreu.

  El Maccabi va resultar ser un rival dur, fort físicament i amb una nombrosa banqueta, davant la minvada representació ganxona. A la primera part es van avançar els taronges però dos gols seguits dels israelians van posar la final molt complicada, no obstant la insistència dels de Sant Feliu va tenir premi i van aconseguir l’empat a dos a pocs minuts del final. A la tanda dels penals els ganxons van estar molt encertats aconseguint els tres llançats per tan sols un dels rivals.

  Final:

  FC Maccabi, 2 – Aleví A, 2. Gols: Carlos, Unai. (Gols Penals: Carlos, Jordi P., Unai).


  Últimes Notícies

  (c) A.C.O.G., 2018. - NIF G55273130 Tribuna Ganxona, diari digital de Sant Feliu de Guíxols - Versió 2.0

  Aquest lloc web utilitza cookies per tal que tinguis la millor experiència d'usuari. Si segueixes navegant estàs donant el teu consentiment per a l' acceptació de les esmentades cookies i l' acceptació de la nostra política de cookies, clica l'enllaç par a més informació.plugin cookies

  ACEPTAR
  Aviso de cookies