• Categories
 • Tots per Sant Feliu té un nou projecte per l’Asil Surís

  13/04/2015
  D'esquerra a dreta: Sílvia Romero, David Oliveras, Josep Saballs, Laura Aiguaviva i Josefina Cosp. Davant, el cap de llista Carles Motas.

  La candidatura de Tots per Sant Feliu, que va assolir sis regidors en les eleccions passades, preveu un ordre que combinarà experiència i noves sinergies gràcies a les incorporacions de gent de molts diversos sectors i amb un esperit de servei al ciutadà “més enllà de filiacions i servituds polítiques”. Si bé l’ordre de la llista encara no està decidit, els independents han creat ja un equip de treball “dedicat a pensar objectius més enllà de les promeses electorals”, segons el comunicat emès.

  Un projecte per l’Asil Surís

  Tots per Sant Feliu presentarà dimecres un projecte que pretén transformar la zona de l’Asil Surís per tal de dotar aquest barri frontissa de més qualitat de vida i millors serveis públics.

  Situat entre el barri del Puig i el del Molí de Vent, l’Asil Surís articula la frontissa de Sant Feliu  que connecta el centre amb la part alta del municipi. Es tracta d’una zona amb una històrica mancança d’equipaments i esponjament urbanístic.

  L’Asil Surís és actualment un equipament de cures geriàtriques amb greus mancances estructurals que perjudiquen l’assistència als ancians que hi resideixen.

  El projecte que presentarà Tots per Sant Feliu ha estat cuinat mentre duia a terme la seva tasca d’oposició.

   


  Últimes Notícies

  (c) A.C.O.G., 2018. - NIF G55273130 Tribuna Ganxona, diari digital de Sant Feliu de Guíxols - Versió 2.0

  Aquest lloc web utilitza cookies per tal que tinguis la millor experiència d'usuari. Si segueixes navegant estàs donant el teu consentiment per a l' acceptació de les esmentades cookies i l' acceptació de la nostra política de cookies, clica l'enllaç par a més informació.plugin cookies

  ACEPTAR
  Aviso de cookies