• Categories
 • “CUPgirar” Sant Feliu de Guíxols

  14/04/2015
  La foto d'alguns components de la llista electoral de CUP.

  El dijous 9 d’abril l’assemblea local de la CUP de Sant Feliu de Guíxols va acabar de decidir la composició de la llista amb la que concorrerà a les eleccions. L’ encapçalarà Elena Delgado, de 42 anys, obrera i activista dels moviments socials de la vila, especialment implicada en les lluites educatives i contra l’exclusió social i la pobresa. El segon de la llista serà Andreu Ferrer, tècnic de so de 41 anys, activista del 15M i referent del moviment contracultural musical. Aniol Negre, de 18 anys, serà el tercer, jove independentista i anticapitalista, Begoña Sánchez serà la quarta, dissenyadora gràfica de 37 anys involucrada al lleure educatiu autogestionat de la ciutat i el cinquè serà Joan Ribas, informàtic de 32 anys participant també del 15M i membre actiu de la cultura popular local. La llista estarà tancada per una persona de reconeguda trajectòria en la lluita per les llibertats nacionals.

  Des de l’assemblea es coincideix en remarcar el treball col·lectiu de la candidatura i s’accepta la necessitat de tenir cap de llista per imperatiu legal. Elena Delgado destaca la presència d’Abdembi Hamoudan, d’origen marroquí, que reforça la idea de construir un nou país independent des de la unitat popular.

  El primer objectiu de la CUP és “generar un espai d’apoderament polític a la ciutat a partir del qual capgirar un model de ciutat dominat pels interessos de constructors i turistes benestants dels caps de setmana”.

  També volen entrar a l’ajuntament per acabar amb “l’opacitat i la gestió, posar les necessitats de la gent per sobre de la dels grups de poders locals i contribuir des del municipi a l’alliberament nacional i social”.


  Últimes Notícies

  (c) A.C.O.G., 2018. - NIF G55273130 Tribuna Ganxona, diari digital de Sant Feliu de Guíxols - Versió 2.0

  Aquest lloc web utilitza cookies per tal que tinguis la millor experiència d'usuari. Si segueixes navegant estàs donant el teu consentiment per a l' acceptació de les esmentades cookies i l' acceptació de la nostra política de cookies, clica l'enllaç par a més informació.plugin cookies

  ACEPTAR
  Aviso de cookies