• Categories
 • ERC commemora el Dia de la República

  14/04/2015
  Una imatge de l'acte de la commemoració de la República de fa uns anys. (Foto:Costa Brava Global Media)

  La secció local d’ERC a Sant Feliu commemora el 84è aniversari de la proclamació de la República amb dos actes aquesta setmana.
  Avui dimarts, 14 d’abril i data exacta de l’efemèride, a les 19’30h es realitzarà una ofrena floral al bust del President Irla ubicat a la Rambla Generalitat. El dissabte 18, a les 12 del migdia, hi haurà una ofrena floral al monument de les víctimes del franquisme de la Plaça Miquel Murlà i hi intervindrà el candidat d’ERC a les properes eleccions municipals, Jordi Vilà. L’acte es clourà amb un vermut popular.
  “És un acte que fem cada any però pensem que és bo recordar que tot i que el procés de transició nacional ha agafat més embranzida que mai, el problema ve de lluny i moltes persones van donar la seva vida per ser on som avui. Alhora, parlar de República és recordar el passat però també mirar cap al futur, cap a una futura República Catalana” destaca Vilà.

  Imatge República


  Últimes Notícies

  (c) A.C.O.G., 2018. - NIF G55273130 Tribuna Ganxona, diari digital de Sant Feliu de Guíxols - Versió 2.0

  Aquest lloc web utilitza cookies per tal que tinguis la millor experiència d'usuari. Si segueixes navegant estàs donant el teu consentiment per a l' acceptació de les esmentades cookies i l' acceptació de la nostra política de cookies, clica l'enllaç par a més informació.plugin cookies

  ACEPTAR
  Aviso de cookies