• Categories
 • Divendres, presentacions de Guíxols des del Carrer i CiU

  16/04/2015
  Aquest divendres 17 d’abril  tindran lloc les presentacions de les candidatures a les eleccions municipals dels grups Guíxols des del Carrer (GdC-EPM) i Convergència i Unió (CiU).
  La primera presentació serà la del grup d’esquerres, que es donarà a conèixer a les 19:30 hores a la Casa Irla . Aquesta candidatura està formada per la plataforma ciutadana Guíxols des del Carrer, la coalició política ICV-EUiA i l’assemblea local del Procés Constituent i concorrerà a les eleccions municipals sota el nom de “Guíxols des del Carrer – Entesa de Progrés Municipal”, amb el cap de llista Jordi Lloveras com a candidat a l’alcaldia, elegit mitjançant un procés de primàries.L’acte comptarà amb la participació de Marc Vidal, diputat d’ICV-EUiA al Parlament de Catalunya.

  Una hora més tard (20’30h), serà Convergència i Unió (CiU) qui es presentarà a la Sala Las Vegas. La formació nacionalista farà la presentació dels membres de la seva candidatura per a les Eleccions Municipals, encapçalats per l’actual alcalde, Joan Alfons Albó, que presentarà al complert tota la llista que concorrerà als comicis locals. L’acte comptarà amb la intervenció de Santi Vila, conseller de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat.


  Últimes Notícies

  (c) A.C.O.G., 2018. - NIF G55273130 Tribuna Ganxona, diari digital de Sant Feliu de Guíxols - Versió 2.0

  Aquest lloc web utilitza cookies per tal que tinguis la millor experiència d'usuari. Si segueixes navegant estàs donant el teu consentiment per a l' acceptació de les esmentades cookies i l' acceptació de la nostra política de cookies, clica l'enllaç par a més informació.plugin cookies

  ACEPTAR
  Aviso de cookies