• Categories
 • Tot allò que no sabem dels nostres metges

  18/04/2015

  Aquesta tarda, a les 18.00h a la Sala d’Actes del Museu d’Història del Monestir, tindrà lloc una nova conferència gratuïta del Cicle Salut i Societat, organitzada pel Museu d’Història i la Càtedra Martí Casals de Medicina i Salut en l’Àmbit Rural de la Universitat de Girona.
  En aquesta xerrada, el periodista i escriptor Genís Sinca desvetlla els secrets i misteris de les principals nissagues mèdiques catalanes, amb cognoms tan famosos com Dexeus, Barraquer o Caralps, al temps que radiografia personalitats tan complexes i fascinants com el Dr. Pedro-Pons o el Dr. Puigvert, republicà amic del general Franco. Amb un peculiar sentit de l’humor, Sinca analitza episodis cabdals com el primer trasplantament de ronyó a l’Estat espanyol, que el 1965 (i amb condicions força precàries) va realitzar l’equip del Dr. Gil-Vernet, el gran geni caçador de la medicina catalana, tal i com Sinca el descriu.


  Últimes Notícies

  (c) A.C.O.G., 2018. - NIF G55273130 Tribuna Ganxona, diari digital de Sant Feliu de Guíxols - Versió 2.0

  Aquest lloc web utilitza cookies per tal que tinguis la millor experiència d'usuari. Si segueixes navegant estàs donant el teu consentiment per a l' acceptació de les esmentades cookies i l' acceptació de la nostra política de cookies, clica l'enllaç par a més informació.plugin cookies

  ACEPTAR
  Aviso de cookies