• Categories
 • ERC organitza un col·loqui polític al Centre Cívic Tueda

  22/04/2015

  Aquest divendres, 24 d’abril a les set de la tarda, la secció local d’ERC Guíxols organitza un col•loqui sobre política municipal al Centre Cívic Tueda.
  En l’acte intervindran l’alcaldable d’ERC, Jordi Vilà, Josep Ramon Llobet i Neus Patón, números 2 i 5 de la llista republicana.
  L’objectiu de l’esdeveniment és explicar les línies mestres del programa d’ERC Guíxols per a les properes eleccions municipals i generar un debat amb la ciutadania per acabar de recollir les darreres propostes i consideracions. Al final de l’acte s’oferirà un petit piscolabis als assistents.
  En paraules del candidat Vilà “portem molts anys bastint un projecte de ciutat ambiciós però alhora realista. Els darrers mesos hem fet diverses trobades obertes i amb experts per poder oferir a la ciutadania ganxona un programa complert i que respongui a les necessitats de la nostra ciutat.”


  Últimes Notícies

  (c) A.C.O.G., 2018. - NIF G55273130 Tribuna Ganxona, diari digital de Sant Feliu de Guíxols - Versió 2.0

  Aquest lloc web utilitza cookies per tal que tinguis la millor experiència d'usuari. Si segueixes navegant estàs donant el teu consentiment per a l' acceptació de les esmentades cookies i l' acceptació de la nostra política de cookies, clica l'enllaç par a més informació.plugin cookies

  ACEPTAR
  Aviso de cookies