• Categories
 • Demà es presenta la candidatura de la CUP

  23/04/2015

  Demà divendres 24 d’abril, a les 20h, la CUP Guíxols presentarà de forma pública la seva candidatura en un acte obert a la Casa Irla.

  L’acte permetrà donar a conèixer els integrants de la candidatura, encapçalada per Elena Delgado i seguida per Andreu Ferrer i Aniol Negre, amb Toni Strubell, filòleg, periodista, membre de l’ANC, Creu de Sant Jordi el 2003 i ex-diputat al Parlament tancant la llista.

  La candidatura aposta per la joventut i la renovació de l’esquerra local i compta amb 21 components amb diversos perfils i trajectòries d’activisme municipal.

  Entre els ponents de l’acte hi haurà Òscar Simón, 5è a la llista CUP-Capgirem Barcelona i també un convidat sorpresa.

  Seguint les línies de la CUP, s’aposta pel ferm compromís pel que fa els càrrecs, de la limitació de mandats i retribucions, la no-duplicitat de càrrecs, la fidelitat al mandat de l’assemblea i al retiment periòdic de comptes.

  Per altra banda, es donarà també a conèixer les línies bàsiques treballades a través d’Assemblees obertes i que seran la base de programa electoral d’enguany. L’acte comptarà amb actuacions musicals i un “vermut” popular.

  El primer objectiu de la CUP Guíxols és generar un espai d’apoderament polític a la ciutat i aconseguir acabar amb l’”opacitat de l’administració local”, posant les necessitats dels ganxons “per sobre de la dels grups de poders locals i contribuir des del municipi a l’alliberament nacional i social”.


  Últimes Notícies

  (c) A.C.O.G., 2018. - NIF G55273130 Tribuna Ganxona, diari digital de Sant Feliu de Guíxols - Versió 2.0

  Aquest lloc web utilitza cookies per tal que tinguis la millor experiència d'usuari. Si segueixes navegant estàs donant el teu consentiment per a l' acceptació de les esmentades cookies i l' acceptació de la nostra política de cookies, clica l'enllaç par a més informació.plugin cookies

  ACEPTAR
  Aviso de cookies