• Categories
 • GdC acusa el govern de fer “jocs de mans” amb el pressupost

  23/04/2015

  Guíxols des del Carrer (GDC) han criticat aquests dies la manera com han aprovat els pressupostos des de l’equip de govern. Segons el grup d’esquerres, aquests pressupostos s’haurien d’haver aprovat a final de 2014 perquè la ciutadania i els partits de l’oposició els coneguessin, els poguessin estudiar i dir-hi la seva i el govern de la ciutat ha “fet el contrari”, alentint la redacció dels mateixos i ara anant a corre-cuita per a aprovar-los.
  Això, segons GDC, és “una jugada de trilero que s’està repetint aquests darrers anys i que forma part d’una visió interessada i escarransida de les regles del joc democràtiques”, ja que segons ells no donen temps a poder-los estudiar, debatre i criticar i “es roba a la ciutadania i a la oposició el dret de conèixer a fons què es fa amb els seus diners abans de poder votar amb coneixement de causa” i recorden que “quan ICV-EUiA estava al govern de Sant Feliu els pressupostos eren coneguts amb prou temps per poder-los estudiar”.
  Per tot això, titllen el moviment del govern com a “jocs de mans que respecten al límit la legalitat vigent, però se salten les mínimes regles del joc democràtic”.
  Cal recordar que la candidatura de Guíxols des del carrer ha posat al seu programa l’elaboració dels pressupostos participatius, una fórmula on la ciutadania no tan sols els coneix amb temps, sinó que els pot proposar, debatre i aprovar de manera que la seva veu i el seu vot són els que manen a la l’hora de gastar els seus propis diners.


  Últimes Notícies

  (c) A.C.O.G., 2018. - NIF G55273130 Tribuna Ganxona, diari digital de Sant Feliu de Guíxols - Versió 2.0

  Aquest lloc web utilitza cookies per tal que tinguis la millor experiència d'usuari. Si segueixes navegant estàs donant el teu consentiment per a l' acceptació de les esmentades cookies i l' acceptació de la nostra política de cookies, clica l'enllaç par a més informació.plugin cookies

  ACEPTAR
  Aviso de cookies