• Categories
 • S’aprova el pressupost municipal amb retrets de l’oposició

  26/04/2015
  Foto: RÀDIO SANT FELIU

  El ple extraordinari de divendres, en el qual s’havia d’aprovar el pressupost municipal del 2015, va servir per escalfar la imminent campanya electoral. La previsió de comptes locals es va aprovar, com era previsible, amb els vots de CiU i PSC, mentre l’oposició, excepte el PP que no estava present al Ple, va votar-hi en contra i va criticar-lo durament.
  La regidora d’Hisenda Dolors Ligero va defensar la reducció de l’endeutament en un 21% durant els 4 anys de govern, la no utilització de crèdits, la utilització de recursos propis i la intenció de reduir un 5% més el deute sense deixar de fer inversions. També va esmentar el fet que cap inversió o obra s’ha aturat perquè el pressupost de l’any 2014 es va perllongar gràcies al romanent.
  La oposició, però, no es va tallar ni un pèl a l’hora de criticar-los. Joan Prat (ICV) es va queixar per les formes i el poc temps deixat pel govern per revisar els comptes, i tractant el pressupost de “gris” i “electoralista” i suggerint un Pla Director per a obres al Passeig del Mar.
  Jordi Vilà (ERC) també va criticar les formes i va fer esment de la mala gestió en moltes de les inversions fetes pel govern els darrers 4 anys, esmentant la poca inversió cultural i en joventut.
  Carles Motas (TSF) va censurar que el pressupost no entrarà en vigor fins després de les eleccions, remarcant que “està fet amb presses i desesperació”.
  Ligero i l’alcalde, Joan Alfons Albó, li van replicar que ells fan política sense mirar el calendari electoral, que els tècnics havien d’aprovar els comptes de les respectives àrees i que el 2011 també es van haver d’emmotllar a uns comptes que no havien elaborat ells.


  Últimes Notícies

  (c) A.C.O.G., 2018. - NIF G55273130 Tribuna Ganxona, diari digital de Sant Feliu de Guíxols - Versió 2.0

  Aquest lloc web utilitza cookies per tal que tinguis la millor experiència d'usuari. Si segueixes navegant estàs donant el teu consentiment per a l' acceptació de les esmentades cookies i l' acceptació de la nostra política de cookies, clica l'enllaç par a més informació.plugin cookies

  ACEPTAR
  Aviso de cookies