• Categories
 • ERC va organitzar un col·loqui sobre política municipal

  28/04/2015
  Josep Ramon Llobet, Neus Patón i Jordi Vilà, durant el col·loqui

  El passat divendres 24 d’abril, al Centre Cívic de Tueda, ERC Guíxols va organitzar un col•loqui en el qual va esbossar les idees bàsiques del programa electoral dels republicans.

  Més de 50 persones van participar en el debat, que va comptar amb la participació de Jordi Vilà, alcaldable d’ERC a la ciutat i de Josep Ramon Llobet i Neus Patón, números 2 i 5 a la llista.

  Josep Ramon Llobet va obrir el debat explicant perquè ha fet el salt a la política local i el seu desig de millorar la ciutat i va manifestar: “Vull estar al costat d’en Jordi Vilà perquè sempre ha estat implicat en la ciutat i representa els valors republicans” i va afegir que “vull també que un dia des del balcó de l’ajuntament es proclami la independència de Catalunya”.

  Neus Patón va iniciar la seva intervenció parlant sobre el comerç local, manifestant que “cal la dinamització econòmica de la ciutat” i va afegir que “ cal que el comerç local sigui atractiu per la gent i que aquesta vulgui quedar-se a comprar aquí, a més dels que vinguin de fora”.

  Jordi Vilà va tancar l’acte explicant que “des d’ERC ens presentem per treballar per la ciutat i per a la llibertat nacional de Catalunya” i va obrir el torn de paraules de les persones que van assistir al col.loqui.


  Últimes Notícies

  (c) A.C.O.G., 2018. - NIF G55273130 Tribuna Ganxona, diari digital de Sant Feliu de Guíxols - Versió 2.0

  Aquest lloc web utilitza cookies per tal que tinguis la millor experiència d'usuari. Si segueixes navegant estàs donant el teu consentiment per a l' acceptació de les esmentades cookies i l' acceptació de la nostra política de cookies, clica l'enllaç par a més informació.plugin cookies

  ACEPTAR
  Aviso de cookies