• Categories
 • Fil a l’agulla per a la construcció d’un nou institut

  04/05/2015

  L’Ajuntament va aprovar al ple d’abril la modificació del POUM necessària per donar la qualificació urbanística adequada a un terrenys on construir l’Institut que substitueixi l’actual IES Sant Elm. Es tracta d’uns terrenys de 16252m2 a tocar de la ronda de Ponent que en aquests moments són zona verda i que s’han considerat els més aptes per aquesta finalitat tant per la seva dimensió, com per l’accessibilitat, com per la qualitat de l’entorn (assolellat, amb bones vistes, envoltat de bosc,…).

  Aquesta substitució ha estat una llarga reivindicació, ja que l’IES Sant Elm, que enguany celebra el seu cinquantè aniversari, presenta problemes de capacitat i d’adequació de les instal·lacions que limiten enormement les seves possibilitat de renovació de l’oferta educativa. Amb els nous terrenys, que són propietat d’INCASOL, l’equip de govern considera que s’obre el camí no tan sols d’aconseguir un equipament modern i de qualitat, sinó també de fer un nou impuls a la formació de la ciutat.

  La modificació també contempla la transformació d’una zona actualment qualificada d’equipaments, entre el camp de futbol i la carretera de Tossa, en zona verda. Es tracta d’una condició legal necessària però que a la vegada destina aquests terrenys –que són forestal, amb un fort pendent i de valor paisatgístic- a una finalitat molt més adequada.

  Aquest és un pas més cap a la construcció del nou institut. L’equip de govern municipal -d’acord amb INCASOL i el Departament d’Ensenyament- també està fent els passos necessaris per a la cessió dels terrenys així com per a la redacció del projecte, que es va comprometre a assumir-ne el cost per tal d’accelerar el procés.


  Últimes Notícies

  (c) A.C.O.G., 2018. - NIF G55273130 Tribuna Ganxona, diari digital de Sant Feliu de Guíxols - Versió 2.0

  Aquest lloc web utilitza cookies per tal que tinguis la millor experiència d'usuari. Si segueixes navegant estàs donant el teu consentiment per a l' acceptació de les esmentades cookies i l' acceptació de la nostra política de cookies, clica l'enllaç par a més informació.plugin cookies

  ACEPTAR
  Aviso de cookies