• Categories
 • ERC es compromet a crear una regidoria de transició nacional

  05/05/2015

  El passat dissabte 2 de maig ERC Guíxols va organitzar el col•loqui “El procés d’independència des de l’ajuntament” amb una notable assistència de públic i una destacable participació dels assistents.
  Georgina Linares, número 3 dels republicans i exsecretària de Guíxols per la Independència, assemblea local de l’ANC, es va comprometre a crear la regidoria de la transició nacional si ERC és al govern. “Cal una regidoria específica per abordar la qüestió ja que venen temps decisius”, afirma Linares.
  Seguidament va intervenir Josep Ramon Llobet, excoordinador de Guíxols per la Independència que va destacar “la importància de que l’independentisme arribi amb molta força als ajuntaments com a senyal inequívoc de que el procés segueix vigent i amb més força que mai”.
  L’alcaldable dels republicans, Jordi Vilà va sentenciar durant el col•loqui a petició d’una de les assistents que “no pactarem amb cap força que pretengui aturar el procés o no estigui disposada a fer el que calgui per sumar esforços cap a la llibertat del país.”

  Dia del Treballador

  El dia abans, ERC Guíxols va celebrar l’efemèride de l’1 de maig a la Plaça Salvador Espriu. L’acte havia de comptar amb la presència de la diputada Gemma Calvet, però no va poder assistir-hi per una indisposició i la va substituir el periodista Miquel Sellarès, número 6 a la llista dels republicans, que va fer una ferma defensa de la justícia social com a part intrínseca del procés nacional i va alertar d’aquells que “interessadament volen vincular el procés a la dreta i a les elits”.
  L’acte va començar amb la intervenció d’Albert Polo, número 4 d’ERC a les municipals, i després de la intervenció de Sellarès va tancar l’alcaldable Jordi Vilà que va recordar que “les reivindicacions de l’1 de maig segueixen plenament vigents, 126 anys després dels incidents de Chicago, on es reclamava treballar 8 hores al dia, veiem que molts encara en treballen moltes més per guanyar molt poc.”

  IMG-20150505-WA0012


  Últimes Notícies

  (c) A.C.O.G., 2018. - NIF G55273130 Tribuna Ganxona, diari digital de Sant Feliu de Guíxols - Versió 2.0

  Aquest lloc web utilitza cookies per tal que tinguis la millor experiència d'usuari. Si segueixes navegant estàs donant el teu consentiment per a l' acceptació de les esmentades cookies i l' acceptació de la nostra política de cookies, clica l'enllaç par a més informació.plugin cookies

  ACEPTAR
  Aviso de cookies