• Categories
 • Guíxols des del Carrer presenta el seu programa social

  05/05/2015

  La candidatura Guíxols des del Carrer (GdC) farà aquest dimecres, dia 6 de maig, la presentació del programa social que vol portar a l’Ajuntament. L’acte, que tindrà lloc en el Centre Cívic Vilartagues i començarà  a les 19:30, comptarà amb la participació de Joan Coscubiela, diputat d’ICV al Congrés i portaveu del grup Esquerra Plural.

   

   


  Últimes Notícies

  (c) A.C.O.G., 2018. - NIF G55273130 Tribuna Ganxona, diari digital de Sant Feliu de Guíxols - Versió 2.0

  Aquest lloc web utilitza cookies per tal que tinguis la millor experiència d'usuari. Si segueixes navegant estàs donant el teu consentiment per a l' acceptació de les esmentades cookies i l' acceptació de la nostra política de cookies, clica l'enllaç par a més informació.plugin cookies

  ACEPTAR
  Aviso de cookies