• Categories
 • 600 audicions, tota una història

  09/05/2015

   

   

   

   

   

   

   

   

  Dissabte 2 de maig, a les 6 de la tarda, el tram de passeig davant l’Ajuntament presentava un magnífic aspecte malgrat el cel ennuvolat i el ditxós garbí que sol acompanyar tantes tardes guixolenques.

  sardanes
  El motiu de tal inusual garbuix es devia al fet que l’Agrupació Amics de la Sardana celebrava l’Audició número 600 de la seva història i que a dalt l’entarimat hi havia una de les cobles punteres del panorama actual sardanístic: la Jovenívola de Sabadell.
  De la primera a la darrera, les sardanes programades van fer que les nombroses rotllanes que es van formar gaudissin d’allò més, ja que eren tan airoses, que fins i tot feien moure els peus als qui, asseguts, les escoltaven.
  Per acabar la festa, l’Agrupació va sortejar diversos productes dels comerços locals i, com a colofó, convidà a un complert pica-pica a tots els assistents.


  Últimes Notícies

  (c) A.C.O.G., 2018. - NIF G55273130 Tribuna Ganxona, diari digital de Sant Feliu de Guíxols - Versió 2.0

  Aquest lloc web utilitza cookies per tal que tinguis la millor experiència d'usuari. Si segueixes navegant estàs donant el teu consentiment per a l' acceptació de les esmentades cookies i l' acceptació de la nostra política de cookies, clica l'enllaç par a més informació.plugin cookies

  ACEPTAR
  Aviso de cookies