• Categories
 • Tots per Sant Feliu projecta nous equipaments per Vilartagues

  10/05/2015

  Tots per Sant Feliu (TSF) va presentar divendres a la Sala Las Vegas la llista que conforma la candidatura. Als tres noms ja coneguts de l’alcaldable Carles Motas, el segon Josep Saballs i la tercera Sílvia Romero, s’hi van presentar Josefina Cosp, Laura Aiguaviva, i David Oliveras, números 4, 5 i 6 respectivament.
  La candidatura independent per encarar les eleccions del proper dia 24 es basen en la combinació d’experiència de govern, rigor a l’hora de fer oposició i un potent programa que la formació va exposar en l’acte, en el qual s’hi van aplegar unes 200 persones.
  Motas va exposar els eixos del projecte de Tots per Sant Feliu, que són les persones, l’economia i l’entorn, amb la ferma voluntat de millorar la qualitat de vida dels ciutadans. Al projecte ja conegut de la reforma de l’Asil Surís, que convertiria l’antic geriàtric en una moderna residència amb un parc per oxigenar el barri, s’hi van sumar noves exposicions d’idees com ara l’empenta que volen donar a la zona esportiva de Vilartagues, ampliant el Pavelló Carles Nadal amb una nau polivalent per a entrenaments i organització d’actes ciutadans, així com noves pistes esportives a l’aire lliure.
  Aquest desenvolupament a Vilartagues aniria acompanyat, segons Motas, de la creació d’una zona d’aparcament per alleugerir de cotxes els carrers del barri. Pel que fa al projecte de pàrquing soterrat que l’equip de govern pretén construir al passeig dels Guíxols, Motas considera que “és un projecte que compromet la ciutat durant anys i els ciutadans hi han de poder dir la seva”.
  A part de tot això, la resta de l’equip de TSF va incidir en què Sant Feliu s’ha d’especialitzar pel que fa a model turístic. “La gent va a Platja d’Aro a comprar i a Palamós a sopar. Hem de fer que hi hagi un motiu per venir a Sant Feliu”, va instar Romero.
  Les crítiques a l’equip de govern actual van aparèixer, tot i que Motas dóna per superat un període en què “l’alcalde, en comptes d’anar aprovant pressupostos que entraran en vigor després de les eleccions, hauria d’anar recollint el despatx”. Els independents estan esperançats en obtenir un bon resultat basat en el vot útil malgrat que es presenten moltes llistes.


  Últimes Notícies

  (c) A.C.O.G., 2018. - NIF G55273130 Tribuna Ganxona, diari digital de Sant Feliu de Guíxols - Versió 2.0

  Aquest lloc web utilitza cookies per tal que tinguis la millor experiència d'usuari. Si segueixes navegant estàs donant el teu consentiment per a l' acceptació de les esmentades cookies i l' acceptació de la nostra política de cookies, clica l'enllaç par a més informació.plugin cookies

  ACEPTAR
  Aviso de cookies