• Categories
 • La CUP alerta de la situació del barri del Sot dels Canyers

  13/05/2015

  El passat 30 de març va ser publicat un anunci a través del DOGC sobre la convocatòria per a la sol·licitud de plans de barri a nivell municipal, una convocatòria que està dotada amb un import d’uns 22.000.000 d’euros amb la participació de l’Administració local, Ministeri d’Ocupació i Seguretat Social i el cofinançament del Fons Social Europeu.

  A tal efecte, els membres de la CUP Guíxols pensen que seria una bona oportunitat perquè l’Ajuntament inicii una sèrie de mesures per dinamitzar el barri del Sot dels Canyers des d’un punt de vista integral, de cares a resoldre la problemàtica de l’atur, l’habitatge i els problemes de convivència que s’estan generant. “Actualment, tot i el silenci oficial, ningú dubta que el Sot del Canyers s’ha convertit en un autèntic ghetto de pobresa i exclusió social, amb moltes famílies d’origen immigrant que viuen sense aigua ni llum a les seves cases després de ser desnonades pels bancs”, afirmen.

  A la CUP ganxona els preocupa la segregació urbana de la ciutat i consideren fonamental que es prioritzi una millora de la qualitat de vida del veïnat del barri del Sot dels Canyers, realitzant-se actuacions específiques que s’incloguin en els objectius d’un pla de barris (generació d’activitat econòmica, foment de l’ocupació, millora urbanística) per tal d’afrontar tots els problemes que la CUP Guíxols ha anat denunciant al llarg dels dels darrers mesos i que queden detallats en les mesures del seu programa sobre habitatge.


  Últimes Notícies

  (c) A.C.O.G., 2018. - NIF G55273130 Tribuna Ganxona, diari digital de Sant Feliu de Guíxols - Versió 2.0

  Aquest lloc web utilitza cookies per tal que tinguis la millor experiència d'usuari. Si segueixes navegant estàs donant el teu consentiment per a l' acceptació de les esmentades cookies i l' acceptació de la nostra política de cookies, clica l'enllaç par a més informació.plugin cookies

  ACEPTAR
  Aviso de cookies