• Categories
 • Malentès entre Guíxols des del Carrer i la secció local de l’ANC

  13/05/2015

  Guíxols per la Independència (ANC) ha contactat, durant aquests darrers dies, amb les nou candidatures que es presenten a les eleccions municipals de la nostra ciutat per tal de demanar el seu compromís per assegurar l’èxit del procés nacional, pensant en que “els governs municipals i les institucions locals que se’n deriven, seran claus per fer costat al nou Parlament sorgit de les eleccions del 27S”, segons comunicat de l’associació independentista.
  Segons la secció local de l’ANC, “el nostre ajuntament ha d’estar en mans de persones que garanteixin el bon govern del nostre municipi però que a més es comprometi amb la independència de Catalunya, instrument que ens ha de permetre fer més i millors polítiques socials, garantir la igualtat d’oportunitats i regenerar políticament i democràtica les institucions” i expressant el seu suport a CIU, MES, TSF, ERC i CUP, que s’han adherit al seu manifest.
  Això, però, no ha caigut bé a la candidatura Guíxols des del Carrer – Entesa. Segons el grup d’esquerres l’ANC “demana el vot per CIU, CUP, ERC, MES o TSF” tot i quedar clara la voluntat de GdC-E de ruptura “amb el règim anterior i de permanència a l’Associació de Municipis per la Independència”.
  Segons Guíxols des del Carrer, no van signar el manifest perquè, majoritàriament, no compartien l’últim punt en què es manifesta “facilitar l’elecció com a alcalde o alcaldessa del cap d’una de les llistes que incloguin aquests punts…”.
  GdC-E entén que l’ANC no pot “condicionar la nostra futura política de pactes, en el cas que aquesta arribi” i que “persones compromeses amb la nostra candidatura han signat, de manera individual, el manifest” alhora que recorden “el caràcter cívic, transversal i integrador que hauria de tenir l’ANC”

  1 comentari

  1. Marta ha dit:

   Això no es un malentés, es una MALAINTENCIÓ. el queno sé es de part de qui.
   Els Srs. de GdC-E falten a la veritat, NO HAN SIGNAT CAP COMPROMIS, NI de forma de candidatura, NI de forma INDIVIDUAL, res, i si ho han fet ho han deixat a casa seu.
   Siguem seriosos si us plau.


  Últimes Notícies

  (c) A.C.O.G., 2018. - NIF G55273130 Tribuna Ganxona, diari digital de Sant Feliu de Guíxols - Versió 2.0

  Aquest lloc web utilitza cookies per tal que tinguis la millor experiència d'usuari. Si segueixes navegant estàs donant el teu consentiment per a l' acceptació de les esmentades cookies i l' acceptació de la nostra política de cookies, clica l'enllaç par a més informació.plugin cookies

  ACEPTAR
  Aviso de cookies