• Categories
 • Atropellament mortal en sortir de l’escola

  14/05/2015

  Ismail, un nen que hauria complert 10 anys aquest 2015, ha mort aquest matí de dijous a la nostra ciutat atropellat per un tot terreny conduït per una senyora d’edat avançada en una rotonda prop del CEIP Baldiri Reixach. Els fets s’han produït prop de tres quarts d’una del migdia quan els alumnes sortien del col·legi, quan la víctima hauria creuat el carrer prop d’un pas de vianants en l’encreuament entre l’Avinguda Balears i la Plaça Ceuta, on hauria estat atropellada per la conductora del tot terreny. Aquesta zona està limitada amb una velocitat de 20 quilòmetres per hora i amb una senyalització que adverteix que hi ha una escola a la vora. Els serveis d’emergències -Policia Local de Sant Feliu, Mossos d’Esquadra, SEM, Bombers- hi han acudit amb celeritat però no han pogut fer res per salvar la vida de l’infant.

  El nen era força conegut al barri, on els seus pares regenten un locutori i una fruiteria. A la zona, habitualment hi ha un agent policial que regula el trànsit a la zona propera al col·legi Baldiri Reixac, però avui es trobava en una altre dels accessos del centre. Tot i això, l’agent ha estat el primer en arribar al lloc de l’accident i de donar l’avís als equips d’emergència.

  El nen jugava als benjamins de l’Escola de Futbol Sant Feliu, que aquest any han caigut en severa desgràcia, després que fa uns mesos un altre nen de 9 anys morís de malaltia. Els entrenaments de tots els equips escolars s’han suspès per aquest tràgic motiu, igual que diversos partits polítics han anul·lat els seus actes de campanya previstos per avui.


  Últimes Notícies

  (c) A.C.O.G., 2018. - NIF G55273130 Tribuna Ganxona, diari digital de Sant Feliu de Guíxols - Versió 2.0

  Aquest lloc web utilitza cookies per tal que tinguis la millor experiència d'usuari. Si segueixes navegant estàs donant el teu consentiment per a l' acceptació de les esmentades cookies i l' acceptació de la nostra política de cookies, clica l'enllaç par a més informació.plugin cookies

  ACEPTAR
  Aviso de cookies