• Categories
 • Escoltar i estar al servei del ciutadà, prioritari pel PP

  18/05/2015

  La prioritat del Partit Popular a Sant Feliu de Guíxols és “escoltar i estar al servei del ciutadà”. Així de clars es mostren els populars en la seva darrera nota de premsa, que repassa les inquietuds i queixes que els han fet arribar els ciutadans.
  “Aquests dies hem escoltat les queixes veïnals del veïns dels carrer Santa Magdalena i del Bruc, carrers actualment tallats per obres, i les molèsties que ocasionen petits grups minoritaris de joves al voltant de l’escola Sant Josep i plaça del Puig”.
  Els populars també destaquen que han estat amb associacions esportives i han instal·lat una carpa informativa davant un supermercat, al col•legi L’Estació i a la Rambla Vidal atenent les peticions cíviques dels ciutadans.


  Últimes Notícies

  (c) A.C.O.G., 2018. - NIF G55273130 Tribuna Ganxona, diari digital de Sant Feliu de Guíxols - Versió 2.0

  Aquest lloc web utilitza cookies per tal que tinguis la millor experiència d'usuari. Si segueixes navegant estàs donant el teu consentiment per a l' acceptació de les esmentades cookies i l' acceptació de la nostra política de cookies, clica l'enllaç par a més informació.plugin cookies

  ACEPTAR
  Aviso de cookies