• Categories
 • Escombraries perilloses

  18/05/2015
  Foto: FLORIANA MICELI (veïna)

  Una veïna de l’avinguda de Sant Elm vol denunciar públicament, a través de les nostra pàgina, una situació que es repeteix des de fa temps.

  La veïna es queixa de l’ús incorrecte dels contenidors d’escombraries en aquest carrer per part d’alguns veïns i que l’empresa CESPA no fa res per evitar situacions com les que mostren les fotografies. Escombraries fora dels contenidors, quan haurien d’anar a la deixalleria o ser recollides per part de CESPA.

  A part de la brutícia a terra, de l’efecte visual i de l’ infracció que suposa, el perill d’incendi en una zona boscosa es evident i imminent i més ara, de cara a l’estiu.

  La veïna vol que aquesta situació es corregeixi ben de pressa i es tingui en compte a l’hora de renovar el contracte de manteniment de la ciutat i també que l’Ajuntament sancioni a qui incompleix la normativa.

  basura S'adolitx


  Últimes Notícies

  (c) A.C.O.G., 2018. - NIF G55273130 Tribuna Ganxona, diari digital de Sant Feliu de Guíxols - Versió 2.0

  Aquest lloc web utilitza cookies per tal que tinguis la millor experiència d'usuari. Si segueixes navegant estàs donant el teu consentiment per a l' acceptació de les esmentades cookies i l' acceptació de la nostra política de cookies, clica l'enllaç par a més informació.plugin cookies

  ACEPTAR
  Aviso de cookies