• Categories
 • ERC denuncia plagi per part del govern local en el Pacte Local d’Ocupació

  22/05/2015

  El passat dimecres, durant el debat electoral organitzat per Ràdio Sant Feliu i el Punt Avui, el regidor d’Esquerra Jordi Vilà va denunciar el plagi, per part del govern local, del document “Pacte local d’Ocupació” de Terrassa.

  Vilà va denunciar que “durant 4 anys el govern no s’ha atrevit a fer un document tant necessari en una època de crisi econòmica i laboral com la que vivim, i ara que ho ha presentat en plena campanya electoral, el passat divendres 8 de maig, com a obra de govern CIU+PSC, ens presenta un document copiat literalment d’una ciutat de l’àrea metropolitana com és Terrassa”

  “Plagiar un document és un escàndol, i més si copies també les faltes ortogràfiques, però fer-ho amb un document com aquest, que és un instrument que ha de permetre actuar en matèria d’ocupació i reactivació econòmica, per tal de recuperar el mercat laboral és cinisme”, puntualitza Jordi Vilà.

  Des d’Esquerra demanen rigor i honestedat i no “una presa de pèl”, sobretot quan es tracta de temes delicats “com la feina i l’atur”.


  Últimes Notícies

  (c) A.C.O.G., 2018. - NIF G55273130 Tribuna Ganxona, diari digital de Sant Feliu de Guíxols - Versió 2.0

  Aquest lloc web utilitza cookies per tal que tinguis la millor experiència d'usuari. Si segueixes navegant estàs donant el teu consentiment per a l' acceptació de les esmentades cookies i l' acceptació de la nostra política de cookies, clica l'enllaç par a més informació.plugin cookies

  ACEPTAR
  Aviso de cookies