• Categories
 • José Antonio Rodríguez (TUG): “Nosaltres no diem mentides com fan els altres partits”

  22/05/2015

  Sens dubte, una de les sorpreses electorals ha estat l’aparició de Tots Units Ganxons (TUG), una formació independent nascuda al barri de Vilartagues, del qual se’n sap ben poca cosa, ja que en ser un grup que comença, no disposen de gaires diners i no han pogut, amb prou feines, fer propaganda electoral, més enllà de cartells i algun díptic. Els principals temes que tracten són la crítica als equips de govern que han passat els darrers anys per Sant Feliu i la mala política cap a infants i gent gran. En José Antonio Rodríguez, el seu cap de llista, ens descobreix alguna coseta més d’aquest partit.

  El vostre és un partit nou, com es va fundar?
  Doncs es va crear amb base al fet que estem cansats del govern actual, que no fa res per Sant Feliu. Un grup de veïns vam decidir posar remei a tot el que no ens agradava, més que res per ajudar al poble. TUG va néixer parlant amb la gent del barri, ja que veiem mancances en l’oci infantil i de la gent gran, creiem que a Sant Feliu no hi ha res. Som gent jove i tenim inquietuds, però veiem que la gent gran i els infants estan molt oblidats i cal fer alguna cosa. El meu equip són bàsicament amics i gent del barri. I així vam començar aquest projecte.

  Perquè creieu que heu de guanyar la eleccions?

  És evident: fan falta nous aires, innovació, idees noves,… si la gent vol un canvi ens ha de votar. Qui hagi vist la poca publicitat que hem fet ja ho posa, més que canvi, és regeneració, però regeneració en el concepte ampli i transversal. Si no la fem tot continuarà igual.

  Quines son les potencialitats del vostre equip?

  Som gent del carrer, ciutadans que pateixen els problemes de cada dia, no Som gent que s’ha dedicat a la política. Aquest és el nostre punt fort.

  Quin model de cuitat proposeu?

  Està clar que s’ha de treballar, no tant pel model, sinó per tenir un Sant Feliu millor, que la gent torni a viure del sector turístic, ja que per desgràcia no tenim sector industrial i només ens queda el turisme.  Tenim un entorn privilegiat i un paisatge únic i diferent, i per tant hem de tornar a viure amb el turisme. Ara mateix no es potencia la zona del port ni moltes altres coses atractives.

  Quina valoració feu de l’equip de govern actual?

  Negativa.  No han mirat per ningú, no han fet res, i per això hem format aquest partit. No estem gens contents i volem canviar les coses, perquè aquest govern no ha treballat pel poble.

  Sou un partit sobiranista?

  Si Catalunya ha de ser independent, ja arribarà, però el que està clar és que s’ha de treballar per Sant Feliu, s’ha de treballar pel poble. Estem parlant d’unes eleccions municipals, no ens presentem a res més.

  És a dir, no us pronuncieu.

  No, això es una cosa que cadascú ha de decidir de manera individual. Ja tindrem unes eleccions nacionals i generals.

  Quins són els punts forts del programa electoral?

  No fem falses promeses, no diem mentides com fan els altres partits que no han complert res. Nosaltres volem que la gent del poble ens vegi treballant i amb fets, per això el nostre programa. El dia a dia és important.

  Us veieu pactant amb algú, si entreu?

  Estarem oberts a escoltar sempre i quan hi hagi una millora pel poble i que no ens afecti als ciutadans. Si és així es podrà parlar i fer un acord;  sinó,  doncs no.

   


  Últimes Notícies

  (c) A.C.O.G., 2018. - NIF G55273130 Tribuna Ganxona, diari digital de Sant Feliu de Guíxols - Versió 2.0

  Aquest lloc web utilitza cookies per tal que tinguis la millor experiència d'usuari. Si segueixes navegant estàs donant el teu consentiment per a l' acceptació de les esmentades cookies i l' acceptació de la nostra política de cookies, clica l'enllaç par a més informació.plugin cookies

  ACEPTAR
  Aviso de cookies