• Categories
 • L’Escola de Música, de concert a Bourg de Péage

  25/05/2015

  El passat dijous, els alumnes de l´orquestra de vent i percussió de l´Escola de Música de Sant Feliu-Platja d´Aro varen anar a Bourg de Péage (França) per celebrar el 150è aniversari de l´Harmonie Sainte Cécile.
  Fent assajos intensos i amb l´ajuda de la directora francesa Anie Yakhinian, el dissabte van oferir un gran concert en el qual una de les peces estrella va ser el “Compte de faits 1865-2015”, composada per Émile Yakhinan, en la qual a través de la música els escolars ganxons interpretaven la història de l´Escola de Música.
  Tot i que alguns dels nostres representants no parlaven del tot bé el francès, el seu idioma va ser la música, i junt amb els companys d’altres ciutats agermanades amb Sant Feliu de Guíxols, no importava si es parlava català, francès, alemany o anglès… el resultat parlava per ell mateix. Val a dir que en David Morata, professor de l’Escola de Sant Feliu, parlava els quatre idiomes i els va donar un bon cop de mà.
  Els representants ganxons es van allotjar a les cases dels companys músics de Bourg de Péage i, a part de la música conjunta dels més de 80 músics, van poder viure des de dins una cultura, una llengua i uns costums diferents, fet que fou apassionant i enriquidor.
  Tornant cap a casa, l’expedició ganxona va visitar la població d’Orange i ja tenen ganes de tornar-hi.


  Últimes Notícies

  (c) A.C.O.G., 2018. - NIF G55273130 Tribuna Ganxona, diari digital de Sant Feliu de Guíxols - Versió 2.0

  Aquest lloc web utilitza cookies per tal que tinguis la millor experiència d'usuari. Si segueixes navegant estàs donant el teu consentiment per a l' acceptació de les esmentades cookies i l' acceptació de la nostra política de cookies, clica l'enllaç par a més informació.plugin cookies

  ACEPTAR
  Aviso de cookies