• Categories
 • Dos vots que poden fer canviar les coses

  27/05/2015

  Aquesta tarda s’han reunit representants d’algunes formacions que van participar a les eleccions del passat diumenge amb la Junta Electoral de Districte de la Bisbal.
  Representants de la CUP i d’altres partits han impugnat el recompte en considerar que uns vots nuls havien de ser vàlids. En concret, la CUP reclama la validesa de 2 vots al seu partit que la mesa va considerar nuls.
  La Junta Electoral ha de resoldre aquest afer abans de 15 dies perquè es pugui formar el nou consistori.
  Aquests 2 vots són crucials per l’esdevenir del nou mandat, ja que si es donessin com a vàlids, la CUP tindria representació i ERC perdria un dels 4 escons, fet que podria dificultar l’entesa entre partits per arribar a majories.

  1 comentari

  1. Salvador Calabuig ha dit:

   Nois, em sembla que hi ha novetats!
   Vinga, a la feina! a informar!


  Últimes Notícies

  (c) A.C.O.G., 2018. - NIF G55273130 Tribuna Ganxona, diari digital de Sant Feliu de Guíxols - Versió 2.0

  Aquest lloc web utilitza cookies per tal que tinguis la millor experiència d'usuari. Si segueixes navegant estàs donant el teu consentiment per a l' acceptació de les esmentades cookies i l' acceptació de la nostra política de cookies, clica l'enllaç par a més informació.plugin cookies

  ACEPTAR
  Aviso de cookies