• Categories
 • Millores al Camí de les Comes

  01/06/2015

  El passat 18 de maig es van iniciar les obres d’acondicionament del Camí de les Comes del qual recentment s’ha executat el tractament d’estabilització del sòl a la primera part del camí i aquesta setmana es pavimentarà amb el sòl estabilitzat entre el passallís de Can Ribot i la carretera d’accés a Casa Nova.
  La longitud total de Camí de Les Comes és de poc menys de 2 quilòmetres i el fet que la nova pavimentació no es podrà trepitjar per vehicles durant una setmana fa que s’hagi de dividir la pavimentació en diferents trams o fases d’execució per tal d’afectar el menys possible als veïns de tot el camí.
  En aquestes obres també es realitzen les operacions de neteja i desbrossada del camí, preparació del terreny de base del nou paviment i execució de les noves canalitzacions que calguin per aportar les aigües recollides cap a desguassos naturals.


  Últimes Notícies

  (c) A.C.O.G., 2018. - NIF G55273130 Tribuna Ganxona, diari digital de Sant Feliu de Guíxols - Versió 2.0

  Aquest lloc web utilitza cookies per tal que tinguis la millor experiència d'usuari. Si segueixes navegant estàs donant el teu consentiment per a l' acceptació de les esmentades cookies i l' acceptació de la nostra política de cookies, clica l'enllaç par a més informació.plugin cookies

  ACEPTAR
  Aviso de cookies