• Categories
 • Signatura de l’acord de govern tripartit

  13/06/2015
  Foto: VANESSA LUQUE

  Divendres al matí va tenir lloc, al Centre Cívic Vilartagues, la signatura de l’acord de govern tripartit entre els caps de llista de Tots per Sant Feliu (TSF), Carles Motas; d’ERC, Jordi Vilà, i del PSC, Josep Melcior Muñoz. L’objectiu d’aquest govern és “millorar la ciutat en tots els àmbits, especialment l’econòmic i el social”. El text recull les exigències nacionals d’ERC, amb la creació d’una regidoria específica per als tràmits institucionals nacionals, tot i que deixa la porta oberta a un estat federal: “La necessitat d’afrontar el conflicte polític entre Catalunya i la resta d’Espanya i treballar lleialment perquè Catalunya pugui esdevenir un estat (federal o independent).”
  Carles Motas, va destacar que no governaran “contra ningú”, amb un equip “amb gent experimentada i noves incorporacions”. Josep Melcior Muñoz (PSC) va posar èmfasi en què la negociació política havia estat dura, amb discrepàncies evidents, sobretot pel que fa al sobiranisme. També va afegir que volen un municipi “amb inclusió social i generació d’ocupació, i que això necessita un esforç per part de tots”. El gran protagonista de la roda de premsa fou Jordi Vilà, valorat per Motas com a “peça clau en les negociacions”, i que aposta per tenir una regidoria que tracti el tema sobiranista.
  Respecte al projecte de l’Asil Surís, sembla que aquest tirarà endavant, ja que els tres grups hi estan d’acord. El virtual alcalde també va prometre que el sempitern tema del pàrquing “es solucionarà en aquests quatre anys” i que s’intentarà tirar endavant el museu Thyssen, sempre condicionat a la situació econòmica. El cartipàs, que encara no està tancat, podria ser anunciat la setmana vinent.


  Últimes Notícies

  (c) A.C.O.G., 2018. - NIF G55273130 Tribuna Ganxona, diari digital de Sant Feliu de Guíxols - Versió 2.0

  Aquest lloc web utilitza cookies per tal que tinguis la millor experiència d'usuari. Si segueixes navegant estàs donant el teu consentiment per a l' acceptació de les esmentades cookies i l' acceptació de la nostra política de cookies, clica l'enllaç par a més informació.plugin cookies

  ACEPTAR
  Aviso de cookies