• Categories
 • La Creu Roja inicia el servei de vigilància a les platges

  16/06/2015

  La Creu Roja ha començat aquest cap de setmana la campanya de vigilància a les platges de Sant Pol i Sant Feliu, amb el seu servei preventiu  que s’estén a 26 platges de la demarcació de Girona, corresponents a 7 municipis. La institució s’ocupa dels Serveis de Prevenció, Vigilància, Salvament i Socorrisme a les platges de Roses, Llançà, Castelló d’Empúries, L’Escala, Begur, Palafrugell i Sant Feliu de Guíxols.
  La prevenció és la principal prioritat del dispositiu de la Creu Roja, que es complimenta amb la d’informació de l’estat de les platges, les tasques de vigilància o el rescat de persones en perill i la seva evacuació a un centre sanitari si és necessari, així com l’assistència a embarcacions.
  L’any passat, aquest servei va efectuar un total de 6.505 assistències sanitàries i 63 rescats la demarcació de Girona. Els recursos destinats per Creu Roja a la cobertura d’aquestes platges, compta amb 83 socorristes, entre personal voluntari i remunerat, així com 7 ambulàncies i 7 embarcacions.
  A la nostra ciutat també es  disposarà d’un desfibril·lador, gràcies a la col·laboració amb  Dipsalut, i de material aquàtic d’accessibilitat, com ara dues cadires amfíbies per acompanyament a persones amb mobilitat reduïda.


  Últimes Notícies

  (c) A.C.O.G., 2018. - NIF G55273130 Tribuna Ganxona, diari digital de Sant Feliu de Guíxols - Versió 2.0

  Aquest lloc web utilitza cookies per tal que tinguis la millor experiència d'usuari. Si segueixes navegant estàs donant el teu consentiment per a l' acceptació de les esmentades cookies i l' acceptació de la nostra política de cookies, clica l'enllaç par a més informació.plugin cookies

  ACEPTAR
  Aviso de cookies