• Categories
 • Xerrada sobre nutrició i salut a la Biblioteca

  17/06/2015

  Demà dijous 18 de juny, a les 19h., tindrà lloc a la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit una xerrada sobre nutrició i salut que porta per títol Com influeix l’alimentació en les nostres vides? Aprendre enfocar la nutrició per obtenir un bona punt de referència.

  En la xerrada es tractarà el tema de com gestionar la molta informació que es rep de molts aliments i les moltes teories de com alimentar-se per tal de tenir salut, entendre com funcionen tots els aliments i com funciona el nostre cos per tal de tenir un punt de referència per començar a construir i obtenir l’objectiu proposat.
  Saber nodrir-nos, desintoxicar-nos (tenir els filtres nets del cos, fetge, ronyons, pulmons i pell) i oxigenant-lo obtindrem una qualitat de sang que farà que el cos pugui treballar de manera adequada.
  Amb aquesta xerrada s’obtindran les pautes per aconseguir una energia estable i el benestar buscat.
  La xerrada la impartirà Albert Sanchez Hostench, químic especialitzat en dietètica i nutrició humana i director del projecte Vitamsana, en què l’objectiu és reeducar la gent amb els hàbits correctes de menjar per arribar a un equilibri complet tant físic com emocional.


  Últimes Notícies

  (c) A.C.O.G., 2018. - NIF G55273130 Tribuna Ganxona, diari digital de Sant Feliu de Guíxols - Versió 2.0

  Aquest lloc web utilitza cookies per tal que tinguis la millor experiència d'usuari. Si segueixes navegant estàs donant el teu consentiment per a l' acceptació de les esmentades cookies i l' acceptació de la nostra política de cookies, clica l'enllaç par a més informació.plugin cookies

  ACEPTAR
  Aviso de cookies