• Categories
 • Demà, presentació del llibre de Lluc Salellas

  18/06/2015

  Per demà divendres a les 8 del vespre, la CUP Guíxols organitza un acte en què l’escriptor i periodista gironí Lluc Salellas i Vilar (Girona, 1984), farà la presentació, a la Biblioteca Municipal, del seu últim llibre El franquisme que no marxa, editat per Grup Barnils i Edicions Saldonar.
  Aquesta publicació, amb pròleg a càrrec del també periodista David Bassa, explica com el règim franquista va fer servir la transició política com una eina per mantenir el seu poder i evitar un autèntic trencament democràtic. El control que aquestes oligarquies de l’antic règim continuen tenint dels sectors estratègics de l’economia, així com de tots els estrats de les institucions estatals, ha donat com a resultat un cas únic a l’Europa occidental.
  Ara, per primer cop, i des de diversos àmbits, comença a qüestionar-se aquesta visió idíl·lica sobre la transició a l’estat espanyol.


  Últimes Notícies

  (c) A.C.O.G., 2018. - NIF G55273130 Tribuna Ganxona, diari digital de Sant Feliu de Guíxols - Versió 2.0

  Aquest lloc web utilitza cookies per tal que tinguis la millor experiència d'usuari. Si segueixes navegant estàs donant el teu consentiment per a l' acceptació de les esmentades cookies i l' acceptació de la nostra política de cookies, clica l'enllaç par a més informació.plugin cookies

  ACEPTAR
  Aviso de cookies