• Categories
 • L’Atzavara Club fa que “Be Brave Benjamin” s’acomiadin de Catalunya a Sant Feliu

  23/06/2015

  Abans de marxar cap a Mèxic, Benjamin Palmer ha volgut passar per la Plaça del Mercat de Sant Feliu de Guíxols aquest diumenge per la tarda, on Atzavara Club (de la mà d’Agus Segura, que és qui s’involucra més en aquests afers) hi té posat els ulls per fer-hi concerts amb col·laboració dels Bars l’Àncora i Madame Fil.
  Palmer anava acompanyat pel seu guitarrista Matt Jackson, i ambdós ens van delectar amb una serie de cançons de pop gal•lès tranquil·let. Moltes de les que van tocar eren del seu nou treball Mr. Precarious, -realitzat aquest mes de març del 2015- un títol que li va posar per retratar-se a ell mateix tot i que, amb la seva experiència, ha vist que molts de nosaltres també portem quelcom de precari a sobre (per això, l’àlbum també té la cançó Mr. Precarious). La seva obra va lligada molt amb l’amor, potser darrerament amb un to malenconiós tot i que hi ha temes del seu primer treball al 2008, A Fine Dance, més atrevits com ara Devil Fool, que també va interpretar a aquesta actuació de diumenge.
  Benjamin Palmer portava anys vivint a Barcelona, per això es podia expressar bé en castellà al públic i alguns dels seus comentaris, entre cançó i cançó, ens va fer treure un somriure. Per la meitat del concert, es va passar el barret per donar la voluntat als músics, com ja va essent tradició per part de l’Agus, tot i que també es venien CDs del grup Be Brave Benjamin. Aquí podeu escoltar els temes del seu últim treball . A Youtube també hi  trobareu vídeos musicals  .
  A més a més, Atzavara Club també fa concerts en el seu propi local de l’antic Escorxador de la Carretera de Palamós. En aquest local hi organitzen concerts més “canyeros” i aquesta setmana hi han passat els Hurricäde (en la seva última actuació), Turnstile, Wann i Please Wait. Tot un repertori de bandes que els ganxons i no tant ganxons anem coneixent gràcies a aquest club musical que fa ja molts i molts anys que rutlla.


  Últimes Notícies

  (c) A.C.O.G., 2018. - NIF G55273130 Tribuna Ganxona, diari digital de Sant Feliu de Guíxols - Versió 2.0

  Aquest lloc web utilitza cookies per tal que tinguis la millor experiència d'usuari. Si segueixes navegant estàs donant el teu consentiment per a l' acceptació de les esmentades cookies i l' acceptació de la nostra política de cookies, clica l'enllaç par a més informació.plugin cookies

  ACEPTAR
  Aviso de cookies