• Categories
 • Presentació del llibre sobre Josep Rahola a la Casa Irla

  26/06/2015
  Demà dissabte  27 de juny a les 19’30 h, Francesc Marco Palau presenta el seu llibre “Josep Rahola. Una veu catalanista d’esquerres al Senat”.
  Josep Rahola d’Espona (Barcelona, 1918) és exemple de fidelitat al país. Enginyer de professió, forma part d’una de les nissagues gironines més apassionants del segle XX. Família de comerciants, intel·lectuals i polítics, la seva és una vida dedicada a la llengua i a la cultura catalanes.
  Del 1979 al 1986 va fer presents al Senat els valors d’esquerres, catalanistes i republicans del seu partit, ERC, que avui continua defensant. D’arrel i cor empordanès, el seu compromís nacional el converteix en un referent del catalanisme a les comarques gironines.
  Francesc Marco Palau (Tarragona, 1989) Historiador. Llicenciat en Història per la Universitat Rovira i Virgili i màster en Història de Catalunya a la Universitat Autònoma de Barcelona. Realitzà una estada acadèmica a la Universitat de València. Actualment és doctorand en Història comparada, política i social a la UAB. Columnista de premsa i opinador en diversos mitjans de comunicació, ha publicat articles acadèmics i de divulgació en referència a les tipologies culturals i polítiques del catalanisme, així com d’art contemporani català.
  La presència del senyor Josep Rahola a l’acte no està garantida, degut a la seva avançada edat.


  Últimes Notícies

  (c) A.C.O.G., 2018. - NIF G55273130 Tribuna Ganxona, diari digital de Sant Feliu de Guíxols - Versió 2.0

  Aquest lloc web utilitza cookies per tal que tinguis la millor experiència d'usuari. Si segueixes navegant estàs donant el teu consentiment per a l' acceptació de les esmentades cookies i l' acceptació de la nostra política de cookies, clica l'enllaç par a més informació.plugin cookies

  ACEPTAR
  Aviso de cookies