• Categories
 • “L’aparença” de l’Ana Gutiérrez a la Casa Irla

  06/07/2015

  El passat dissabte 4 de juliol a la Casa Irla de Sant Feliu de Guíxols va tenir lloc la presentació de la nova exposició “D’aparences i apareguts” de l’artista colombiana Ana Gutiérrez. Més de 150 persones van assistir a la inauguració, entre elles, la Cònsol de Colòmbia a Barcelona, Diana Celis així com l’alcalde de la nostra ciutat Carles Motas.

  Més d’una vintena de quadres composen aquesta mostra de l’Ana Gutiérrez, una explosió de colors i de matèria viva que envaeixen les sales de la Casa Irla. Aquesta exposició es podrà visitar fins el 30 d’agost.

  “L’art és passió, és humor, és reflexió és denuncia, és encantament, és sensibilitat, és tornar a mirar a través dels ulls de l’artista…només necessites una mica de temps, parar davant de l’obra d’art, obrir la ment i deixar que cada peça et parli.”

  Ana Gutiérrez.


  Últimes Notícies

  (c) A.C.O.G., 2018. - NIF G55273130 Tribuna Ganxona, diari digital de Sant Feliu de Guíxols - Versió 2.0

  Aquest lloc web utilitza cookies per tal que tinguis la millor experiència d'usuari. Si segueixes navegant estàs donant el teu consentiment per a l' acceptació de les esmentades cookies i l' acceptació de la nostra política de cookies, clica l'enllaç par a més informació.plugin cookies

  ACEPTAR
  Aviso de cookies